Τρίτη 3 Μαρτίου 2020






Απόκτησε -χρόνια τώρα το λέει και διαφημίζει- ΜΒΑ το 1979 (Υφυπουργός ΥΠΕΞ, αρμόδιος για τον Απόδημο Ελληνισμό, ο κ. Αντώνης Η. Διαματάρης)

Ούτε ΒΒΑ ούτε ΜΒΑ απόκτησε ποτέ ο Μαστραντώνης, όπως με τεκμηριωμένα στοιχεία απόδειξε το ΚΑΛΑΜΙ (Εξαπατούσε: Ο υφυπ. Εξωτερικών Αντ. Διαματάρης, ΔΕΝ είναι απόφοιτος του "Columbia").

Τα παραπλανητικά αυτά στοιχεία τα πλασάριζε επί δεκαετίες ο Μαστραντώνης  στην Ομογένεια. Αποθρασύνθηκε όμως ο ασύστολος "αετός"  και δοκίμασε να τα πλασάρει και στην Ελλάδα. Αυτό οδήγησε στον άνευ προηγουμένου εξευτελισμό του και την άμεση αποπομπή του απ' το ΥΠΕΞ και την κυβέρνηση αρχές Δεκέμβρη του 2019.

Ο ανυπόληπτος όμως κολούμπιας φωνάζει μέχρι τώρα και τσιρίζει να μας πείσει ότι έπεσε "θύμα συκοφαντών"!
"Αγόρασε το 100% των μετοχών της εκδοτικής εταιρείας του Εθνικού Κήρυκα" (Υφυπουργός ΥΠΕΞ, αρμόδιος για τον Απόδημο Ελληνισμό, ο κ. Αντώνης Η. Διαματάρης).

Αγόρασε ναι, αλλ' όχι με δικά του χρήματα, αλλά με χρήματα αλλουνού και για αλλουνού λογαριασμό (Κώστα Μητσοτάκη).

Τα εξήγησε όλα αυτά πειστικότατα το ακαταμάχητο ΚΑΛΑΜΙ (Γιατί ο πρωθυπουργός έδιωξε τον Αντ. Διαματάρη). Το βεβαίωσε και ο Δημήτρης Ρομποτής (Σπούδασε αλλά δεν πήρε πτυχίο…), σημειώνοντας ότι ο Μαστραντώνης «πούλαγε και κουπόνια του ΠΑΚ στην Αστόρια – πριν δη “το φως το αληθινόν” από τον πατέρα Μητσοτάκη».

Ας τα διαψεύσει τώρα ο "αυτοδημιούργητος" Μαστραντώνης!
Με τό όνομα του εμφανίζονται στην προσωποπαγή εφημερίδα του σχόλια, γνώμες  και απόψεις για όλα τα θέματα κάτω από τον ήλιο (γεωπολιτικά, εθνικά, πολιτικά ΗΠΑ, πολιτικά Ελλάδας, οικονομικά, κοινωνικά, διαστημικά, πολιτιστικά, σεξουαλικά, εκπαιδευτικά, ομογενειακά, εκκλησιαστικά και πάει λέγοντας). Σωστός "σοφός και διανοούμενος" ο Μαστραντώνης που τίποτε δεν του ξεφεύγει!  Μόνο που τα σχόλια δεν προέρχονται απ' την κουτσή του πέννα, είναι από άλλους πιο έξυπνους γραμμένα!

Αρκεί να δείτε το βίντεο του Σκάι για να αντιληφθείτε ότι εδώ έχουμε να κάνουμε  με δυο τελείως διαφορετικά άτομα: τον πραγματικό και μορφωμένο σχολιαστή (ή σχολιαστές) και τον απαίδευτο Μαστραντώνη που ηδονίζεται χώνοντας όπου βρει το όνομα και τη φωτογραφία του. 

Αλλού τα παραμύθια, ανεκδιήγητε παραμυθατζή!
Χρησιμοποιώντας το ιστορικό όνομα "Εθνικός Κήρυξ" ο Μαστραντώνης θέλησε να καλλιεργήσει στα ΜΜΕ της Ελλάδας την εντύπωση πως στην Αμερική  έχει "προσφέρει" πολλά στην Ομογένεια. Νόμισαν ευθύς ότι έχει κάνει δωρεές σημαντικές, έχει κτίσει σχολεία, έχει ιδρύσει βιβλιοθήκες, έχει δημιουργήσει ιδρύματα, έχει ευεργετήσει ομογενόπουλα με υποτροφίες, έχει... έχει... έχει...

Που νάξεραν ότι ο τσαρλατάνος που ούτε του αγγέλου του νερό δε δίνει, αρνήθηκε να διαμηφημίσει στην εφημερίδα του ακόμη και το συλλαλητήριο για το Μακεδονικό (Νέα Υόρκη) αν πρώτα δεν έσφιγγε πατριωτικότατα τα λεφτά στο χέρι. Ας αφήσουμε τους εκβιασμούς για καταχωρήσεις που σα σύστημα εφαρμόζει ακόμη και σε ενορίες που κινδυνεύουν να κλείσουν λόγω έλλειψης οικονομικών.

Πράγματι, μεγάλες και μοναδικές του Μαστραντώνη οι "προσφορές"! Μάλιστα από ασυγκράτητη πάλι διάθεση "προσφοράς" δέχθηκε τη σπουδαία θέση του υφυπουργού για απόδημους (ουσιαστικά, θέση παρακατιανή στη βαθμίδα των κυβερνητικών στελεχών).

Σκόπευε ο άθλιος να "προσφέρει" και στην Ελλάδα ό,τι είχε ήδη προσφέρει στην Ομογένεια .... Ευτυχώς όμως που "πέθανε στον αέρα" και στην Ελλάδα σώθηκαν εγκαίρως από τις υπερτιμολογημένες μαστραντωνικές "προσφορές"!

Αλλά, για να μην υπάρχει αμφιβολία καμιά, διαβάστε και ένα αναλυτικότερο σχόλιο του Δημήτρη Ρομποτή για την "ιστορική προσφορά" του Μαστραντώνη στην Ομογένεια:
« Ασε πάλι εκείνη την επίκληση για την προσφορά σου στην ομογένεια! Ποιά προσφορά Αντώνη, μπορείς σε παρακαλώ να γίνης πιο σαφής; Είσαι επαγγελματίας, έχεις εμπορικά συμφέροντα με την ομογένεια, έχεις πληρωθεί εκατομμύρια δολάρια τόσα χρόνια για αυτό που κάνεις, ακόμη βγάζεις χρήμα μέσω της εφημερίδας και με γειά σου με χαρά σου, αυτό δεν είναι ντροπή. Μην μπερδεύης όμως την προσφορά με τη δουλειά σου για την οποία πληρώνεσαι αδρά! Προσφορά κάνουν αυτοί που εργάζονται αφιλοκερδώς σε κοινότητες, συλλόγους, οργανισμούς, δίνουν χρόνο και χρήμα από το υστέρημά τους και τα ακούνε από πάνω, από την εφημερίδα σου πρώτα και κύρια! Προσφορά κάνουν οι δάσκαλοι στα ελληνικά σχολεία με μισθούς πείνας και συνθήκες Σοβιετικής Ενώσεως για να πληρώνονται “κατοστάρες” οι Κουλαρμάνηδες και οι Δημητρίου αυτού του κόσμου. Προσφορά κάνουν οι εργάτες στις διάφορες κοινότητες, οργανώνοντας εκδηλώσεις στις οποίες πληρώνουν κι’από πάνω, για να παίρνουν “κατοστάρες” οι ιερείς και μάλιστα οι άγαμοι. Και για να παίρνης εσύ διαφημίσεις στον Εθνικό Κήρυκα! Προσφορά κάνουν οι λίγοι εναπομείναντες δημοσιογράφοι που πρέπει να έχουν δύο και τρεις δουλειές για να βγάλουν πέρα, καθώς τους πληρώνεις 10-15 σεντ τη λέξη. Μην παίζης με τον πόνο μας, Αντώνη, επικαλούμενος την “προσφορά” σου. Εμείς είμαστε επαγγελματίες και μεταξύ κατεργαραίων λίγη ειλικρίνεια δεν βλάπτει. Αλλά αν θέλης να συζητήσουμε και για αυτό, εσύ πότε, πού και πόσα πρόσφερες; Ενα ΜΟΝΟ παράδειγμα, συγκεκριμένο να αναφέρης για να μάθουμε και εμείς οι άσχετοι! »

Βάζοντας πάλι μπροστά τη σημαία του "Εθνικού Κήρυκα" κατόρθωσε ο Μαστραντώνης να παρασύρει τα ΜΜΕ Ελλάδας να χάψουνε σα χάνοι ότι στην Αμερική είναι "ρυθμιστής πραγμάτων της Ομογένειας και της Εκκλησίας" μεγάλος και σπουδαίος και τρανός, που μιλά και συνδιαλέγεται με προσώπατα πολύ "υψηλά ιστάμενα" και πηγαινοέρχεται με ρηγάδες που τον συμβουλεύονται διαρκώς, τον ακούνε με προσοχή μεγάλη και χωρίς αυτόν δε παίρνουν αποφάσεις.

Και οι άνθρωποι των ΜΜΕ μη ξέροντας με ποιόν θρασύ κατεργάρη είχαν να κάνουν, τον πίστεψαν και άρχισαν να εκθειάζουν το "διαμάντι της Ομογένειας". Ύμνοι και εγκώμια ασταμάτητα! Δέστε το βίντεο "Who's who" και, αν μπορείτε, συγκρατείστε τα γέλια και... μην αρχίσετε την οφειλόμενη καζούρα!
Ο Εθνικός Κήρυξ «πουλάει 45.000 φύλλα ημερησίως»! Προέρχεται κι αυτό απ' τους "ανιστόρητους κομπασμούς" του Μαστραντώνη. Εδώ, βέβαια, δεν πρόκειται μόνο για μεγαλομανία αλλά και για κουτοπονηριά του δόλιου εκδότη. Όσο ανεβάζει τον αριθμό φύλλων, τόσο αυξάνει και η κρατική χορηγία... Γι' αυτό σε έλληνες πολιτικούς δηλώνει πάντα ότι τυπώνει "δεκάδες χιλιάδες φύλλα" σε καθημερινή βάση.

Ωστόσο η αλήθεια --όπως σ' όλα όσα εκστομίζει «το καμάρι της Ομογένειας»-- είναι διαφορετική. Κάποτε, πριν χρόνια, στο χώρο της Ομογένειας μιλούσαν για 4000, το πολύ 4500, φύλλα. Σήμερα ο λόγος περί 2000-2500 φύλλων. Διαβάστε για υπεύθυνη ενημέρωση το ΚΑΛΑΜΙ και Το Κουτί της Πανδώρας.

Αλλ' ο εκδότης του "ευαγγέλιου" της Ομογένειας, το γουδί το γουδοχέρι... 45.000 φύλλα! 45.000 φύλλα!
Λακωνική, σαφής και κατηγορηματική η δήλωση του Μαστραντώνη
στην ιστοσελίδα του στο Facebook ["Αντώνης Διαματάρης (Antonis H. Diamataris)"]:
« Οσο για τις σπουδές κ.τ.λ., τα έργα μου για 40+ χρόνια είναι ανοιχτό βιβλίο. Μιλάνε από μόνα τους ».

Ο ανυποψίαστος αναγνώστης μπορεί εύκολα να ξεγελαστεί και να πιστέψει -όπως την έπαθαν και μερικά άλλα δήθεν σαΐνια- ότι εδώ δεν πρόκειται καθόλου για αγύρτη και ασυμμάζευτο τυχοδιώκτη αλλά για πολύ αδικημένο άνθρωπο, εντιμότατο, ειλικρινέστατο, με χρηστά ήθη και με παρελθόν άμεμπτο και πεντακάθαρο που τον ζήλεψαν θανάσιμα, τον διέβαλαν και τον διέσυραν χωρίς ουσιαστικό λόγο.

Δύσμοιρε αναγνώστη, και που νάξερες!
Θα σε ρωτήσω τούτο μόνο: Είδες ποτέ κλέφτη να παραδέχεται πως είναι κλέφτης; Ή τον εξ επαγγέλματος απατεώνα να μη καταδικάζει την "βδελυρή" απάτη, με πειστικότητα και πάθος;
Και για να μη το παρατραβάμε, φίλε αναγνώστη, θα σου υπενθυμίσω μόνο τη ρήση:
« Μιλάνε και οι πόρνες για ηθική ... »