Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2020




...ο Αντώνης Διαματάρης, σε συνθήκες απόλυτης ελευθερίας του λόγου, μη επιτελώντας το δημοσιογραφικό και πατριωτικό του καθήκον, πρωταγωνίστησε στην καταβαράθρωση όλων των ομογενειακών θεσμών, της Εκκλησίας, των κοινοτήτων και των οργανώσεων, εξυπηρετώντας προσωπικά, κομματικά και ο Θεός ξέρει ποιά άλλα συμφέροντα. Δυστυχώς δεν είναι μόνος καθώς μεγάλες ευθύνες είχαν πολλοί, η συντριπτική πλειοψηφία όσων δρούν ή έδρασαν στο χώρο των ομογενειακών ΜΜΕ. Αλλά είναι ο κυριώτερος ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΥΘΥΝΗ...!
............
Αν όμως ο Α.Διαματάρης επιτελούσε έστω και στο ελάχιστο τον ρόλο του ως εκδότης της ιστορικότερης εφημερίδας της ομογένειας, αυτό το κατάντημα [σημ. της Ομογένειας] που βιώνουμε τώρα δεν θα είχε ποτέ συμβεί. Οι ευθύνες του [...] είναι σαφώς μεγαλύτερες από εκείνους που καταχράσθηκαν τα αξιώματά τους.
...............
Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΣ ΘΑ ΤΟΝ ΓΡΑΨΕΙ ΜΕ ΜΑΥΡΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. [...] Η Ομογένεια [...] μόνο ένα μπορεί να του πεί: «Σου αρμόζει ντροπή αιώνια»!
...............

27 Νοεμβρίου, 2019
___________________________



Εκείνο που έχει την μεγαλύτερη αξία αφορά την αληθινή καταστροφή που [ο «Νταβατζής Διαματάρης»] επέφερε στην Ομογένεια της Αμερικής τα τελευταία 40 χρόνια με το να καλύπτει τους άχρηστους «ηγέτες» και να εξαγοράζεται. Για χάρη των χρημάτων κάλυπτε μεγάλα σκάνδαλα στην Εκκλησία και τις κοινότητες.

2 Δεκεμβρίου, 2019
___________________________



Η εφημερίδα "Εθνικός Κήρυξ", ιδιοκτησίας Αντ. Διαματάρη, έκανε την χειρότερη και μεγαλύτερη ζημιά στην Ομογένεια, τα τελευταία 25 χρόνια, επειδή ταυτίστηκε με τα "ρασοφόρα αρπακτικά", γιά να εξυπηρετήσει τα οικονομικά συμφέροντά της, καλύπτοντας βρωμιές και ατιμίες.

14 Φεβρουαρἰου 2020
___________________________



Ο Διαματάρης [...] φέρει [...] ευθύνη μεγαλύτερη από οποιονδήποτε άλλο για το σημερινό κατάντημα της χρεοκοπημένης εκκλησίας, των κοινοτήτων (με πρώτο τον Αγ.Δημήτριο Αστόριας) και των οργανώσεων.
...............
Ο Διαματάρης επί 40 και πλέον χρόνια δεν έκανε ποτέ πραγματική δημοσιογραφία, με την έννοια του συνταγματικά καθιερωμένου ρόλου του τύπου, δηλ. του ελέγχου της εξουσίας [...] Δρώντας έτσι, έφερε πραγματική καταστροφή στους ομογενειακούς θεσμούς και η Ιστορία της Ομογένειας θα τον γράψει με μαύρα γράμματα.


18 Ιουνίου 2020