Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2020

Υπέρ του Μαστραντώνη


Υπέρ του Μαστραντώνη

Τα συγχαρητήρια που καταφθάνουν στο ιστολόγιο είναι πολλά. Όπως είναι φυσικό, υπάρχουν και μηνύματα διαφωνούντων... Μεταξύ αυτών είναι και ένας "Γιάννης Π." που επιτίθεται με σφοδρότητα διότι δε γνωρίζουμε την... "αλήθεια" όπως την καταλαβαίνει ο ίδιος.
 ___________ 

Συκοφαντείς, Φάνη. Διάβασε να μάθεις την αλήθεια. Ο Αντώνης εξήγησε επανειλημμένως πως έχει η ιστορία του πτυχίου. Και μόνο που αναφέρεις το ΚΑΛΑΜΙ δείχνει πόσο αντικειμενικός είσαι. Μόνο αρλούμπες γράφει, γιαυτό και η Ομογένεια το θεωρεί αστείο, όπως γελοία είναι και τα γραφόμενα σου. Γιάννης Π.

___________ 

Γιάννη Π. (η μήπως Μαστραντώνη;),

Κανέναν δεν συκοφαντώ και κανέναν δεν κατηγορώ χωρίς αποδείξεις.

Άλλωστε στην ειδική περίπτωση που αφορά τον αχαρακτήριστο Μαστραντώνη βούϊξαν όλες οι εφημερίδες της Ελλάδας και της Ομογένειας. Ρεζίλεψε ολόκληρη την Ομογένεια ο αδίστακτος αυτός τυχοδιώκτης. Χαμπάρι δεν πήρες εσύ; Εγώ απλώς επανάλαβα όσα έγραψαν οι εφημερίδες κάνοντας και κανένα αθώο σχόλιο εδώ κι εκεί. Τις συκοφαντίες που τις είδες;

Ξαναδιάβασα πάντως, όπως συμβουλεύεις, τα σχετικά δημοσιεύματα που εξηγούν αυτά που εσύ καταλαβαίνεις και εγώ όχι. Αλλά την "αλήθεια" όπως τη λες, δεν τη βρίσκω. Όπως το βλέπω εγώ, μια είναι η "αλήθεια", ένα το γεγονός: ο Μαστραντώνης  ούτε πρόπερσι είχε ούτε φέτος έχει ακαδημαϊκό πτυχίο. Zero, zip, zilch, nada! Όλα φούμαρα και παραμύθια ήταν! Επομένως, ο Μαστραντώνης ενσυνείδητα εξαπατούσε για δεκαετίες την Ομογένεια και τους φίλους του στην Ελλάδα παριστάνοντας όχι απλώς τον απόφοιτο ΒΒΑ, αλλά MBA (παρακαλώ!) του Κολούμπια. Ως πρός τον ισχυρισμό, ότι στη διαδικτυακή σελίδα του ΥΠΕΞ άλλοι τα έγραψαν, και όχι ο ίδιος, να γελάσω τώρα; Αφού το ίδιο βιογραφικό με τις ίδιες μπούρδες MBA το κυκλοφορούσε ο ίδιος από χρόνια στην Αμερική. Το είχε δημοσιεύσει μάλιστα και στον "αστοριανό Κόρακα" ο αθεόφοβος!

Όσο για το ΚΑΛΑΜΙ, δεν θα συμφωνήσω μαζί σου. Ναι, ανέφερα το ΚΑΛΑΜΙ στην επιστολή μου. Αλλ' ούτε "αρλούμπες" γράφει ούτε "αστείο" είναι το ΚΑΛΑΜΙ. Είναι ένα σοβαρό, πολύ σοβαρό και πάρα πολύ καλά ενημερωμένο, δημοσιογραφικό όργανο. Εχει σατυρικό χαρακτήρα. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι τα γεγονότα που σατυρίζει είναι ανακριβή ή παραπλανητικά. Αντίθετα, τα στοιχεία και γεγονότα που καταγράφει και σατυρίζει το ΚΑΛΑΜΙ είναι πλήρως τεκμηριωμένα και πάντα ακριβή. Αυτή είναι όχι μόνο η δική μου εμπειρία, αλλά και η διαπίστωση πολλών άλλων συνάδελφων και φίλων.

Τα γραφόμενα μου τα οποία θεωρείς "γελοία" ας κριθούν με βάση τα γεγονότα και όχι την "αλήθεια" τη δική σου ή τη δική μου.

Χαιρετισμούς και καλή επανεκτίμηση της "αλήθειας". 
Φ.Σ.